nieuws

Vakbeurs ParkeerVak 2009

Geen categorie

31 maart t/m 2 april – Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

ParkeerVak 2009 is de enige beurs in Nederland waar alles draait om parkeren, van gebouwde parkeervoorzieningen tot straatparkeren, voor auto én tweewieler. Kom naar de opening op dinsdag 31 maart, met Guido van Woerkom, hoofddirecteur van de ANWB, en de uitreikingen van zowel de Vexpan Parkeergarage Award als de ParkeerVak Innovatieprijs. Ontdek de toekomst van parkeren tijdens het uitdagende lezingenprogramma. Leer meer over de kennis en kunde van ondergronds ruimtegebruik en bouwen als inspiratie en oplossing. 

Met maar liefst 7.000 m² aan innovatieve en praktische parkeeroplossingen, bijzondere exposities en boeiende voordrachten is het bezoeken van vakbeurs ParkeerVak 2009 meer dan de moeite waard! Kijk voor alle informatie én uw gratis voorregistratie op www.parkeervak.nl

Reageer op dit artikel