nieuws

Techniek – Task Force Gevel Energie

Geen categorie

VMRG, Kennis Centrum Gevelbouw, VHS, GBO, Kenniscentrum Glas en VKG hebben de Task Force Gevel Energie opgezet. Het samenwerkingsverband stelt zich tot doel om energiebesparing te stimuleren door te werken aan de verbetering van de gevel in nieuwbouw en bestaande bouw.

In een brief aan minister Cramer van VROM stelt de nieuwe taskforce dat gevelverbetering uitstekend past in de overheidsdoelstelling om energie te besparen in de bestaande woningvoorraad en verzoekt het verband om stimuleringsmaatregelen. “Maatregelen ter bevordering van de gevelverbetering op de korte termijn hebben tevens een belangrijke aanjagende functie voor de teruglopende vraag in de renovatiemarkt vanwege de financiële crisis.”

www.kenniscentrumgevelbouw.nl

Reageer op dit artikel