nieuws

Project – Kunstcentrum in Taipei van NLarchitects

Geen categorie

NLarchitects heeft een centrum voor uitvoerende kunst ontworpen voor Taipei. Het publieke karakter van het gebouw is gegarandeerd door het omhoog tillen van een substantieel deel van het programma om er onder een publiek plein te realiseren. Op deze manier wordt het plein een deel van het gebouw.

Project – Kunstcentrum in Taipei van NLarchitects

Het ontwerp kan worden beschouwd als een tafel met vier poten die een tafelblad dragen dat bestaat uit drie verdiepingen. Binnen is een stuk van de stad te vinden met culturele faciliteiten zoals een multimedia bibliotheek, muziekwinkels, galeries, lobbies, bars, restaurants en clubs. 

nl2

Balkons en terrassen met verschillende programma’s zijn ook onderdeel van de ruimte. Zo zijn er zwembaden, een skategebied, een speeltuin, een hoteltuin en een café te vinden. 

nl3

www.nlarchitects.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels