nieuws

Personalia – rphs architecten staat niet stil

Geen categorie

Margarette Neep is toegetreden als partner van rphs architecten, na ruim tien jaar werkzaam te zijn bij het Voorburgse bureau.

rphs1

Margarette is afgestudeerd aan de TU Delft als architect en stedebouwkundige. Voor haar komst bij rphs architecten heeft zij ervaring opgedaan bij zowel Nederlandse als buitenlandse bureaus. Bij rphs houdt zij zich bezig met stedebouwkundige en architectonische ontwerpopgaven veelal in een bestaande stedelijke context. Het betreft complexe opdrachten met een mix aan functies zoals winkels, woningen, commerciële dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen onder andere met betrekking tot zorg en welzijn en parkeren.

Mede ter gelegenheid van de toetreding van Margarette Neep als partner, organiseert het architectenbureau op 4 juni een bijeenkomst, waar dieper wordt ingegaan op de trends in het vakgebied en de positie en visie van het bureau.

rphs2

Nieuw in het bedrijf is Arno de Vries, hij is enkele maanden geleden als architect de gelederen van rphs komen versterken. Hij is afkomstig van architecten van Mourik. Arno heeft in zijn carrière veel plannen onder zijn hoede gehad, met name in de sfeer van woningen, kantoren en universiteitsgebouwen. Zijn opgedane kennis en ervaring zet hij nu in bij de projecten van rphs architecten.

rphs3

Vanaf 1 februari is Nathalie van der Hulst als architect-ontwerper werkzaam bij rphs architecten. Nathalie heeft haar jarenlange ervaring opgedaan bij AA architecten, voornamelijk met binnenstedelijke woningbouwprojecten. Zij zal zich de komende tijd bezig gaan houden met een aantal grote stedebouwkundige binnenstedelijke herstructureringsopgaven zoals Hengelo, Lange Wemen en Apeldoorn centrum.

Reageer op dit artikel