nieuws

Personalia – Afscheid Schutten en Feenstra

Geen categorie

Architect Mannus Schutten (63) en bureaumanager Durk Feenstra (62) namen vrijdag 13 maart 2009, na een dienstverband van respectievelijk 27 en 40 jaar officieel afscheid van Heldoorn Ruedisulj Architecten. De ceremonie vond plaats in het huis voor de Amateurkunst in de Infirmerie, één van de laatste ontwerpen van Mannus Schutten.

Het bureau heeft met Schutten en Feenstra aan het hoofd vele projecten gerealiseerd, bijvoorbeeld het Laboratorium voor de Volksgezondheid te Leeuwarden, GGZ te Franeker, de revitalisatie van De Manege voor het Piter Jelles Gymnasium, basisschool Het Palet in Huizum-West, de Pop-Academie, HWL   aan de Eewal, het Medisch Centrum / De Batting te Harlingen.

Gert van Rijssen en Jaap Ruedisulj zullen de leiding van het architectenbureau overnemen.

www.heldoornruedisulj.nl

Reageer op dit artikel