nieuws

Oplevering – Goede sier

Geen categorie

Behalve de luxueuze mozaïektegels voor wanden en vloeren, zijn er in de nieuwe Antwerpse flagship store van Bisazza ook sierobjecten bewonderen die Studio Job, Jaime Hayon en Marcel Wanders voor de Italiaanse tegelfabrikant hebben gemaakt.

De onlangs geopende showroom in een pijpenla-achtige ruimte is ingericht door de Bisazza Design Studio onder leiding van de architect Carlo Dal Bianco. Het interieurontwerp gaat uit van een serie ruimtes waarin de afwisselende tinten, varianten en mogelijke toepassingen van de mozaïektegels te zien zijn. Muren en plafond zijn zwart geschilderd, waardoor de twinkelende tegels goed tot hun recht komen. 

Ook te zien in Antwerpen is de Home Collection: een collectie woonobjecten en limited editions, waarvoor is samengewerkt met gerenommeerde ontwerpers als Andrée Putman, Patricia Urquiola, Marcel Wanders, Studio Job, Jaime Hayon en de Duitse architect Jürgen Mayer H. Zo waren er ten tijde van de opening twee werken uit de Limited Editions Collection van Studio Job te bewonderen, de Candle Holder en Cake Platter.

De Bisazza Flagship Store bevindt zich op de Mechelsesteenweg 9 te Antwerpen. 

www.bisazza.com 

Reageer op dit artikel