nieuws

Oplevering – Allerlei design in Moooi Gallery

Geen categorie

Winkel, galerie, interieurontwerp en –advies: in de nieuwe Moooi Gallery in Amsterdam is letterlijk te zien wat er mogelijk is op het gebied van interieurdesign. Behalve dat alle meubelen uit de Moooi-collectie er in voorraad aanwezig zijn, kunnen particulieren en architecten in gesprek gaan met een van de aanwezige interieurspecialisten, of voor een advies, of om samen te werken aan een nieuw interieur op maat. Ook andere producenten en merken zijn er aanwezig, zoals gietvloerenfabrikant Senso.

 

Senso verhuist van haar monumentale pand in Ouderkerk aan de Amstel naar het centrum van Amsterdam. Het is de bedoeling dat Senso op de nieuwe locatie aan de Westerstraat seminars voor architecten en interieurontwerpers zal geven. Particulieren kunnen de verschillende gietvloersystemen van Senso uitgebreid bezichtigen en zich erover laten informeren. 

In de Moooi Gallery worden ook publieksactiviteiten georganiseerd, zoals de nieuwste design- en cultuurshows. Marcel Wanders wil er de creatieve huiskamer van Amsterdam van maken. De opening is een onderdeel van het ambitieuze Amsterdamse beleid ‘Amsterdam Topstad’ dat de hoofdstad in Europa leidend moet maken op het gebied van creatief design. 

 

www.sensovloeren.nl

Reageer op dit artikel