nieuws

Ontwikkeling Kustzone Almere op streek

Geen categorie

De gemeente Almere kiest Amvest voor de ontwikkeling van de Kustzone in Almere Poort. Volgens wethouder Adri Duivesteijn brengt Amvest niet alleen een nieuwe dimensie in de polder, maar is het ook bijzonder dat een belegger zich, nu de gevolgen van de kredietcrisis zich aftekenen, nadrukkelijk committeert.

Ontwikkeling Kustzone Almere op streek

De belegger wil in de Kustzone ruim 2.500 woningen realiseren. De gemeente gaat nu met Amvest onderhandelen om te komen tot de integrale ontwikkeling van de Kustzone.

Amvest2

In de plannen van Amvest vormen drie grote nieuw aan te leggen zandduinen een gezicht- en sfeerbepalend element. Het hele gebied tot aan Almere Poort straalt door dit duinlandschap een echt strandgevoel uit.

Reageer op dit artikel