nieuws

Interieur – Zitten op je eigen manier

Geen categorie

Schuiven, draaien, koppelen en verplaatsen; alles is mogelijk met het nieuwe modulaire zitsysteem Ponton van Leolux. De kubistische elementen met draaibare ruggen nodigen uit tot oneindig experimenteren, door bijvoorbeeld de elementen aaneen te schuiven tot een hoekbank of de rugsteun om te draaien en zo een chaise longue te maken. Iedereen kan zijn eigen zithouding creëeren, zelfs op hetzelfde meubel.

Interieur – Zitten op je eigen manier

 

Ponton is ontworpen door het Duitse designduo Braun & Maniatis. De bekledingsopties variëren van opvallende siersteken en gekleurde vlakken tot een leren bies langs de zijkanten. Losse kussens en twee poufs maken de serie compleet. 

Ponton bestaat uit anderhalfzits- en driezitselementen, twee poufs, een armkussen, sluimerkussen en twee lendenkussens. Het driezitselement is uitgevoerd met twee draaibare ruggen, het anderhalfzitselement heeft één draaibare rug. De ruggen zijn in vier standen verstelbaar en draaien zowel binnen het element als over de zittingen van de andere elementen. 

Ponton is uitsluitend leverbaar in (dwars verwerkte) stoffen. De losse kussens zijn wel leverbaar in leer. De gebruiker kan kiezen uit vier verschillende uitvoeringen wat betreft het stiksel en de afwerking. 

Ponton staat op gepolijste aluminium poten en is leverbaar in twee hoogtes. 

www.leolux.nl 

Reageer op dit artikel