nieuws

Interieur – Opbergen in vloeiende lijnen

Geen categorie

Het modulaire opbergsysteem Fluid van DeSalto is ontsproten aan het brein van de Franse ontwerper Arik Levy. De afzonderlijke elementen zijn aan elkaar verbonden door kleine, half doorzichtige verbindingsstukken van kunststof. Het frame is van stalen buizen, die gelakt zijn in zwart, wit, rood of groen. Een element meet 42 bij 35 bij 27 cm.

Interieur – Opbergen in vloeiende lijnen

Volgens Arik Levy onderzoekt hij in dit ontwerp alle “dimensies van de ruimte”, door een element te maken dat als een DNA-streng allerlei vormen aan kan nemen. De vloeibare lijnen van het gebogen staal die zowel horizontaal als verticaal kunnen doorlopen dragen bij aan de indruk van eindeloze combinatiemogelijkheden. 

Fluid2

Het element kan worden gecombineerd met een plat oppervlak en een kussen om zo een bijzettafel annex poef te worden. De elementen kunnen onderling in kleur worden gemixt, zodat de gebruiker zijn persoonlijke opbergsysteem kan bouwen.

Fluid3

www.desalto.it

Reageer op dit artikel