nieuws

Interieur – Inbouwsysteem voor schuifdeuren

Geen categorie

Nieuw in de collectie van The Doors is een inbouwsysteem voor schuifdeuren van Scrigno, een Italiaans merk dat technisch perfecte inbouwframes voor schuifdeuren maakt in een duurzame, solide en uiterst eenvoudig te monteren constructie. De inbouwframes zijn af te werken met gipskarton of pleisterwerk en zijn ook aan te brengen op bestaande wanden.

Interieur – Inbouwsysteem voor schuifdeuren

Dit inbouw­systeem, met als paradepaardje frametype Scrigno Essential, is glad en strak af te werken zonder overbodige en in stijl afwijkende deurkozijnen. Zelfs de aluminium aanslaglijsten op de kopse kant zijn te lakken in de kleur van de muur.

Scrigno2

Het systeem is in de collectie opgenomen omdat The Doors een groeiende behoefte signaleert aan deuren die je kunt laten verdwijnen, om ruimtes optimaler in te delen en wanden volledig te benutten, zoals bij een inloopkast of in badkamers. Ook is met een schuifdeur een werkruimte of keukenblok af te scheiden van de woonkamer. Inbouw­schuifdeuren leveren al snel zo’n 1 à 2 m2 extra ruimte op. 

Scrigno3

The Doors levert de producten van Scrigno met 12 jaar garantie op rail­systeem en corrosie. Het product is voor 95% montage gereed en op de plaats van bestemming binnen 3 minuten te plaatsen. Levering gaat vergezeld van heldere plaatsingsinstructies, rail, wielen, deurgeleider , sluitstrips en echtheidscertificaat. 

Bij Scrigno Essential passen alle deuren in standaardmaten die naar eigen wens en smaak kunnen worden afgewerkt. Scrigno inbouwframes en bijpassende deuren zijn onder meer te zien in het Amsterdamse hoofdkantoor van The Doors. 

www.thedoors.nl

Reageer op dit artikel