nieuws

Interieur – Complementair als Yin en Yang

Geen categorie

‘The bright and the dark side of the moon’ waren de woorden die Matthias Demacker inspireerden tot het ontwerp van een set van twee bijzettafels. Een maansverduistering of het schuiven van een donkere wolk over de maan is door de Duitse ontwerper vertaald naar een driedimensionaal functioneel ontwerp. De twee bladen kunnen over elkaar heen schuiven, zodat het beeld van een wolk over de maan of de symbolen van Yin en Yang ontstaat. In de ronde tafels bevindt zich een asymmetrisch geplaatste holte, die doet denken aan een krater.

Interieur – Complementair als Yin en Yang

De set is het resultaat van een eerste samenwerking tussen Demacker en het Duitse merk Seefelder. De tafels staan op een verchroomd of gelakt stalen buisonderstel, de bladen bestaan uit krasvast gepoedercoat mdf, in zwart en wit, mat en hoogglanzend. 

www.seefelder.com            

www.demacker-design.de

Reageer op dit artikel