nieuws

Project – Schmidt hammer lassen wint prijsvraag masterplan in Denemarken

Geen categorie

Het architectenbureau schmidt hammer lassen architects heeft de prijsvraag voor een masterplan in Denemarken gewonnen. Het bureau is geselecteerd om een commercieel en cultureel complex te ontwerpen dat het centrum van Horsens in het westen van Denemarken zal transformeren.

Project – Schmidt hammer lassen wint prijsvraag masterplan in Denemarken

Het betreft een ontwikkeling van 70.000 vierkante meter op de plek van een voormalige slachterij, vlak naast het station van Horsen. Het complex zal recreatieve functies, woningen, kantoren en winkels accommoderen. Daarnaast maakt een groot park er deel van uit. 

 

Het ontwerp heeft een opvallende architectonische vorm om de samenhang tussen de bestaande stad en de nieuwe winkel- en recreatiegebieden te realiseren

 

www.shl.dk 

Reageer op dit artikel