nieuws

Interieur – Sneller en slimmer ontwerpen

Geen categorie

De nieuwe versie van Arkey Interieur bevat een verder ontwikkelde componentselector met onder andere een zoek- en een parkeerfunctie. Met deze laatstgenoemde functie is het mogelijk een gedeelte van de selector aan de zijkant van het Arkey-scherm te parkeren, waardoor de producten nog sneller zijn te selecteren en te plaatsen.

Interieur – Sneller en slimmer ontwerpen

Verder ontstaat er tijdens het werken automatisch een lijst met recent geplaatste producten. Deze lijst wordt fraai weergegeven door middel van 3D-illustraties en versnelt het herhalen van plaatsingen. 

Arkey is een 2D en 3D-softwaresysteem voor project- en winkelinrichters, interieurbouwers en interieurarchitecten en is gebaseerd op het CAD-systeem Arkey. 

Voor het inrichten biedt Arkey Interieur zeer complete 2D/3D productbibliotheken van bekende fabrikanten met duizenden producten. In versie 6 zijn een groot aantal productbibliotheken vernieuwd (o.a. Concept-s, Febrü, Gispen, Renz en Vepa) en zijn er nieuwe productbibliotheken toegevoegd, zoals Amerland, Schaffenburg, Vervoort en Zevenbergen. 

Naast deze bibliotheken biedt Arkey Interieur een compacte bouwbibliotheek met selector om snel muren, ramen en deuren te plaatsen. Bovendien bevat Arkey Interieur accessoirebibliotheek met een groot aantal accessoires zoals planten, lampen, een keuken en bureauaccessoires.

 

www.arkey.nl

Reageer op dit artikel