nieuws

Doorstart Erick van Egeraat

Geen categorie

Erick van Egeraat zet zijn werk voort in een nieuwe besloten vennootschap, genaamd Designed by Erick van Egeraat.

Doorstart Erick van Egeraat

Van Egeraat die twee weken geleden het faillissement aanvroeg voor zijn vorige bureau, heeft hierover overeenstemming bereikt met de curator, mr. Raymond de Bok. Deze overeenkomst houdt in dat Van Egeraat het werk aan zijn projecten kan voortzetten. Van Egeraat : “Onze portfolio bevat meer dan vijftig actieve projecten. De gevolgen van het huidige klimaat op de financiële en vastgoedmarkten vereisen kritische zelfreflectie en grondige herstructurering. Dit is iets waarvan ik mij terdege bewust ben en waar ik al ruim een jaar naar toe werk. Aan de andere kant ben ik erg blij met de vele positieve reacties en steunbetuigingen die ik heb ontvangen. Het feit dat zo veel opdrachtgevers, partners en collega’s hun hulp hebben aangeboden, geeft mij absoluut vertrouwen in een goede afloop van dit proces.”

Reageer op dit artikel