nieuws

Een villa vol contrasten

Geen categorie

Marcel Wanders heeft op het eiland Mallorca het interieur voor de villa Casa Son Vida ontworpen. Het interieur verbindt het oude gebouw met de nieuwe uitbreiding door middel van zachte vormen.

Een villa vol contrasten

Inspiratie voor Wanders’ interieur was de uitbreiding van de originele villa met het ontwerp van tecARCHITECTURE. Het design heeft een zeer luxueuze sfeer door het gebruik van de exclusieve materialen. Overal zijn traditionele en moderne verwijzingen te vinden. Voorbeelden hiervan zijn de profielen op de glooiende wanden met daartegenover de rechte lijnen van de speciaal ontworpen kastjes. Felle kleuren en zachte grijstinten wisselen elkaar af. Deze contrasterende mix van antieke vormen en strakke lijnen verbindt oud met nieuw. Tezamen geeft het een futuristisch en tegelijkertijd stijlvol effect.

Marcel Wanders

Reageer op dit artikel