nieuws

Nieuwe voorzitter BNI

Geen categorie

Christine van Gemert is gekozen tot nieuwe voorzitter van de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten BNI. Daarmee volgt ze Gerrit Schilder op die deze functie zes jaar vervulde. Ook is het bestuur van de BNI vernieuwd. Naast de vertrekkende voorzitter treedt ook Louis de Boer, die de pr-zaken in het bestuur waarnam, terug.

Nieuwe voorzitter BNI

Schilder gebruikte de drie termijnen van twee jaar om een stevige fundering te leggen voor een nieuw bestuur. Onder zijn leiding kreeg de BNI-prijs een nieuw leven, is een nieuw kantoorpand betrokken en is veel werk gemaakt van de Wet op de Architectentitel en de promotie van het vak interieurarchitect in het buitenland. Hij zette de lijnen uit waarmee de BNI een nieuwe fase in kan gaan.

Van Gemert was de afgelopen jaren al secretaris van de BNI en neemt per direct de voorzitterstaak officieel over. Christine was al betrokken bij diverse activiteiten van de vereniging, waaronder DutchDFA en bij inamsterdam 2013 World Interior Event.
Het nieuwe bestuur bestaat naast Van Gemert nu uit Bianca Venus (secretaris), Bart Melk (penningmeester), Paul Seuntjes (PR), Peter Klemann (PR), Marielle van Kuijk en Anita Haver (alg. bestuursleden).

Reageer op dit artikel