nieuws

Jongerenwoningen in Den Bosch door diederendirrix

Geen categorie

De eerste zestien bewoners hebben al de sleutel van hun nieuwe huurwoning in Den Bosch ontvangen. Uiteindelijk worden er 48 woningen gebouwd, speciaal ontwikkeld voor jongeren tot en met 22 jaar. Deze worden in de loop van november, december en uiterlijk januari 2010 opgeleverd.

Jongerenwoningen in Den Bosch door diederendirrix

 

 

 

Het idee achter het ontwerp van diederendirrix is om rug aan rug woningen voor deze doelgroep te ontwikkelen, die inpasbaar zijn in een binnenstedelijke omgeving met weinig bouwruimte. Doordat de uiterlijke verschijningsvomr flexibel is en op meerdere manieren kan worden uitgevoerd, is het concept in te passen in verschillende omgevingen. In totaal zullen er in Den Bosch zes prefab bouwblokken met ieder acht wooneenheden in de binnenstedelijke woonwijk worden gerealiseerd.

 

Reageer op dit artikel