nieuws

Gouden Medaille voor Industriele Verdienste voor Zanotta

Geen categorie

Martino Zanotta, directeur van het gerenommeerde Italiaanse designmerk Zanotta, mocht de Gouden Medaille voor Industriële Verdienste in ontvangst nemen, die aan hem is toegekend door de Industrial Association Monza and Brianza.

Gouden Medaille voor Industriele Verdienste voor Zanotta

Zanotta ontving deze prijs als een “erkenning voor zijn intense en niet aflatende werk” voor zijn eigen bedrijf, dat door zijn vader Aurelio in 1954 is opgericht en dat “de duurzame ondernemerstraditie in industriële vormgeving” benadrukt.
De Gouden Medaille werd aan Martino Zanotta overhandigd in het bijzijn van de Italiaanse premier Silvio Berlusconi, door Emma Marcegaglia, president van de Industrial Association.
Deze prestigieuze onderscheiding bevestigt volgens Marcegaglia ook het belang van een bedrijf als Zanotta, dat zich al meer dan vijftig jaar inzet voor Italiaans design en daarmee zowel op technologisch als cultureel gebied bijdraagt aan de kwaliteit van Made in Italy, het initiatief dat de Italiaanse meubelindustrie weer op de kaart moet zetten.

Het ontwerp Veryround van Louise Campbell voor Zanotta.

Reageer op dit artikel