nieuws

Daalderop en Itho slaan handen ineen

Geen categorie

Itho Group en Daalderop zijn onlangs een samenwerking gestart. Om de komende jaren verder te kunnen groeien, hebben de twee bedrijven in verwarmings- en installatietechniek de handen ineen geslagen. Allereerst op het gebied van productontwikkeling, inkoop en export en ten tweede door over te stappen naar een nieuwe participatiepartner; Bencis Capital Partners.

Daalderop en Itho slaan handen ineen

Aangezien Itho en Daalderop sterke gelijkenissen vertonen en een complementair productgamma hebben, sluiten de visie en groeistrategie op elkaar aan en lopen de ambities van de ondernemingen parallel. Itho en Daalderop zullen zelfstandig naast elkaar blijven bestaan.

Itho biedt al 90 jaar oplossingen voor temperatuur, gezonde lucht en warm water in woonhuizen. Daarin gaan mens en milieu harmonieus samen. Onlangs introduceerde Itho het Living Blue Label voor haar duurzame producten en systemen die voldoen aan de wens tot meer comfort en minder energieverbruik. Het assortiment van Daalderop bestaat sinds 1880 uit hybride lucht/water warmtepompen, HR-ketels, (zonne)boilers en kokend waterapparatuur.

Reageer op dit artikel