nieuws

Carlo Guglielmi nieuwe directeur Cosmit

Geen categorie

Cosmit, het bedrijf dat ieder jaar de Salone Internazionale del Mobile in Milaan organiseert, heeft Carlo Guglielmi tot algemeen directeur benoemd. Guglielmi zei bij zijn aantreden dat hij de beursorganisatiestrategieën van Cosmit wil vernieuwen, om het hoofd te bieden aan de moeilijke jaren die zullen komen. Over de manier waarop, liet hij zich nog niet uit.

Carlo Guglielmi nieuwe directeur Cosmit

Ook is er een nieuwe raad van bestuur aangesteld, met daarin Guido Cesati, Patrizia Copat, Alberto De Zan, Piero Gandini, Carlo Guglielmi, Vittorio Livi, Claudio Luti, Gianluca Marvelli, Rosario Messina, Roberto Moroso, Roberto Snaidero en Antonio Zigoni. Hiermee vervangen zij de vorige Raad van Bestuur die na drie jaar aftreedt.

Hiermee neemt Cosmit ook afscheid van Manlio Armellini, die 48 jaar voor het bedrijf werkte en het zag groeien nadat zijn vader Tito het had opgericht. “Armellini is deel van, of beter nog, een stuk Salone-geschiedenis. Hij maakte van wat een normale handelsbeurs had kunnen worden het belangrijkste ontwerpevenement op aarde”, benadrukte Guglielmi.

Reageer op dit artikel