nieuws

Architectuur.NL opgeheven

Geen categorie

ArchitectuurNL, een van de langst bestaande architectuurbladen in Nederland, houdt op te bestaan. Uitgeverij Reed Business is door de economische recessie gedwongen fors te snijden in haar organisatie.

Architectuur.NL opgeheven

Binnenkort valt het doek voor Architectuur.NL, opvolger van het legendarische tijdschrift Bouw. Om uit de problemen te komen gaat Uitgeverij Reed Business uitgeefactiviteiten staken en zijn gedwongen ontslagen niet uit te sluiten, zo werd gisteren bekend gemaakt. De directie heeft voor diverse uitgeefactiviteiten bij de Ondernemingsraad adviesaanvragen ingediend.

De ontslagen zijn een gevolg van “de ernstigste recessie die we ooit hebben meegemaakt”, aldus Reed Business-directeur Marianne van Leeuwen. Naast Architectuur.NL worden bladen als Elsevier Retail, Feestelijk Zakendoen, Elsevier Voedingsmiddelen Industrie, Metaalmagazine, Aandrijftechniek, Products4Engineers.nl, Pakblad opgeheven. Ook zullen alle aan deze titels gelieerde activiteiten, zoals websites en nieuwsbrieven, worden gestaakt.

Reed Business neemt alle getroffen uitgaven uiterlijk per 1 januari 2010 uit de markt. De redactie van Architectuur.NL was vanochtend niet voor commentaar bereikbaar.

Bron: Villamedia

Reageer op dit artikel