nieuws

Trap van het jaar

Geen categorie

OTH architecten heeft de Trap van het Jaar verkiezing gewonnen met de trap in het gebouw van Aegon Nederland in Den Haag. De wenteltrap is voorzien van glazen balustrades, zonder reling. De brede treden, flauwe helling en doorlopende vloerafwerking zorgen voor een vloeiende verbinding van de restaurantruimtes.

Trap van het jaar

OTH moest de begane grond, die in de jaren ’80 is ontworpen, opnieuw inrichten in een transparante en moderne sfeer die past bij de uitstraling van Aegon. Het bureau wilde de pure lijnen te behouden en functionaliteit optimaal combineren met esthetica. Op dit moment werkt OTH aan de herinrichting van de kantoorverdiepingen van Aegon.

Trap van het jaar door OTH architecten

De verkiezing wordt jaarlijks gehouden door EeStairs in Barneveld. Een vakjury bestaande uit onafhankelijke deskundigen nomineert zes trappen met een bijzondere allure. Dit jaar koos het publiek voor het eerst de winnaar.

Reageer op dit artikel