nieuws

Cohen trekt zich terug uit cepezed

Geen categorie

Michiel Cohen trekt zich terug uit architectenbureau cepezed. De medeoprichter van het bureau is ruim veertig jaar als architect werkzaam geweest en wil nu meer tijd vrijmaken om zich op andere bezigheden te richten. Hij is meer lezingen gaan geven en schrijft veel.

Cohen trekt zich terug uit cepezed

Cohen (Haarlem, 1946) brak zijn studie bouwkunde aan de TUD voortijdig af om zich te vestigen als zelfstandig architect. Begin jaren ’70 werkte hij in Australië aan het ontwerp, de ontwikkeling en de marketing van systeemkeukens. In 1973 richtte hij cepezed mede op. Tussen 1976 en 1978 was Cohen tevens directeur van de Zweedse houtvoorlichting in Nederland. Op internationale conferenties spreekt hij veelvuldig over licht en intelligent en duurzaam bouwen, waarover hij ook met regelmaat publiceert.

Reageer op dit artikel