nieuws

Personalia – Priva gaat internationaal

Geen categorie

Met ingang van 1 februari gaat Jan Kerdèl de gelederen versterken van Priva Building Intelligence. Het bedrijf uit de Lier heeft internationale ambities en de ervaring van Kerdèl sluit hier naadloos op aan.

Hiervoor was Kerdèl onder meer werkzaam als hoofd productmanagement en als hoofd productmarketing bij diverse bedrijven, zoals Staefa Control System, Landis en Staefa en Siemens. Naast zijn toekomstige functie bij Priva, blijft Kerdèl actief als voorzitter van de vakafdeling ‘Gebouwautomatisering en Beheer’ binnen TVVL en als lid van het algemeen bestuur van de vereniging.

Priva is de laatste jaren uitgegroeid tot marktleider binnen de gebouwmarkt in de Benelux en heeft verkoopkantoren in Nederland, België, Duitsland en Engeland. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan hoog in het vaandel. Dit komt ook tot indrukking in haar eigen huisvesting, de CO2 neutrale Priva Campus. 

www.priva.nl

Reageer op dit artikel