nieuws

Interieur – Decoratieve opbouwarmaturen

Geen categorie

Nieuw in de collectie van Steng Licht is Glam, een serie downlights van de Italiaanse verlichtingsfabrikant Mizar. Deze lampen zijn verkrijgbaar in een ronde en in een vierkante vorm, in twee verschillende afmetingen en bovendien kan er worden gekozen uit meerdere kleuren en patronen.

Interieur – Decoratieve opbouwarmaturen

Het opbouwframe van de armatuur is gemaakt van thermoplastisch materiaal, de reflector is van glas en bevat een bajonetsysteem-fitting. De vormgeving doet enigszins denken aan Art Nouveau vanwege de florale decoraties en de contrasten in kleur. 

steng_licht_glam-2.jpg

De pasteltinten en bloemmotieven gaan een speelse wisselwerking aan met het heldere glasoppervlak en produceren daardoor een decoratief en helder licht.   

www.steng.nl

Reageer op dit artikel