nieuws

Interieur – Bijzondere binnendeuren

Geen categorie

Omdat ieder mens anders is en iedere woning om haar eigen sfeer vraagt, ontwikkelt Albo Deuren uit het Overijsselse Albergen regelmatig bijzondere profileringen voor binnendeuren. Met deze profileringen kan iedereen zijn eigen accent toevoegen aan de binnendeuren.

Interieur – Bijzondere binnendeuren

Het nieuw ontwikkelde deurmodel Corelli heeft bijvoorbeeld een recht profiel en vlakke panelen, waardoor het een strakke uitstraling heeft en in ieder interieur past.

De drie lange verticale panelen of glasopeningen in combinatie met smalle tussenstijlen accentueren de hoogte. 

Het assortiment van Albo Deuren onderscheidt zich door de vormgeving en bijbehorende accessoires. Veel deuren zijn direct uit voorraad leverbaar, eventuele deelbewerkingen worden door het bedrijf zelf verzorgd en ook voor afwijkende formaten of types geldt een korte levertijd. De productie van Albo is gebaseerd op ambachtelijke kennis, gecombineerd met geavanceerde technieken. 

www.albo.nl

Reageer op dit artikel