nieuws

Nominaties Building Passion Award Vrouw van het Jaar

Geen categorie

De Building Passion Vrouw van het Jaar Award wil vrouwen die in de bouw werkzaam zijn meer zichtbaar maken. Afgelopen vrijdag zijn de vijf nominaties bekend gemaakt van de vrouwen die kans maken op de Building Passion Award van dit jaar.

Tot de genomineerden behoren Maartje Lammers van 24H Architecture (Rotterdam) en Anjelica Cicilia van KOW (Den Haag). Verder zijn Sabine van den Boom (Heddes Bouw, Hoorn), Michelle Prins (DEC, Volker Wessels, Amersfoort) en Elphi Nelissen (Nelissen Ingenieursbureau, Eindhoven) genomineerd. De jury stond onder voorzitterschap van Harm Tilman en bestond verder uit Heleen Mees, Myrthe Hilkens, Ellen Sander en Hans Lensvelt. De winnaar wordt bekend gemaakt op 8 december 2009 tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Lijm- & Cultuurfabriek te Delft.

Verder informatie: www.buildingpassion.nl

Reageer op dit artikel