nieuws

Klaas Haasjes neemt Hekkert Groep over

Geen categorie

Per 1 oktober wordt Klaas Haasjes de nieuwe eigenaar van de Hekkert Groep. Haasjes, nu directeur van het Zwolse bedrijf, neemt het stokje over van de huidige eigenaar Ton Hekkert, zoon van oprichter Willem Hekkert. Deze verandering heeft geen consequenties voor de naamstelling, de naam Hekkert blijft verbonden aan het bedrijf.

Klaas Haasjes neemt Hekkert Groep over

Eind jaren zeventig begon Klaas Haasjes zijn carrière bij de Hekkert groep, aanvankelijk als stagiaire en vanaf 1987 als vaste medewerker. Na diverse functies te hebben bekleed, zoals bouwkundig medewerker, uitvoerder en adjunct directeur is hij vervolgens aangesteld als directeur. Voor Ton Hekkert is Haasjes dan ook de meest logische keus. Zelf heeft hij de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en na veertig jaar eigenaar te zijn geweest is het tijd om de fakkel over te dragen. 

Ton Hekkert laat een financieel gezond bedrijf na met ongeveer zeventig medewerkers en een goed gevulde orderportefeuille. 

www.hekkert.nl

Reageer op dit artikel