nieuws

Kauwgomballenfabriek in derde fase

Geen categorie

Lingotto realiseert in een industrieel bedrijfsgebouw in Amsterdam Overamstel de derde fase van de Kauwgomballenfabriek. In deze zogenoemde Kauwgomballenfabriek LAB komen kleine kantoorunits voor creatieve ondernemers en drie grotere bedrijfshallen van ongeveer 500 m2.

Kauwgomballenfabriek in derde fase

Het ondernemerscentrum bestaat uit kantoorunits met een oppervlakte van ongeveer 30m2. De units, met een totaal oppervlakte van 900 m2, worden dit jaar opgeleverd.

Op elke etage zijn de units gegroepeerd rond een grote verblijfsruimte. In deze gemeenschappelijke ruimte is de pantry te vinden en een lange tafel waaraan gezamenlijk kan worden geluncht, gewerkt of vergaderd. 

Kauwgomballenfabriek LAB ligt tussen de Duivendrechtse vaart en de Kauwgomballenfabriek Studio’s. De hallen hebben karakteristieke industriële gebogen plafonds van ongeveer 6 meter hoog.

Reageer op dit artikel