nieuws

Snelle upgrading automatische deuren

Geen categorie

De Chameo Hybrid Drive is een vervangingskit voor bestaande schuifdeurautomaten.
Het product neemt de eigenschappen aan van de bestaande schuifdeurautomaat, zodat het enige verschil is dat de de schuifdeur na installatie stiller is en is opgewaardeerd naar de nieuwste veiligheidsnormen.

Alleen de noodzakelijke onderdelen worden vervangen; de Hybrid Drive maakt gebruik van de bestaande rail, tandriem, meenemers, loopwagens, omleidpulley en electroslot. Door de slimme configuratie en multifunctionele en modulaire montagemogelijkheden kan de Chameo Hybrid Drive in alle automaten worden ingebouwd. De intelligente en zelflerende microprocessor besturing berekent zelf steeds de ideale snelheid en aanstuurstroom van de motor.

Chameo B.V.

Ondernemingsweg 66b 

2404 HN Alphen aan den Rijn

The Netherlands

Tel: +31 (0) 172 244 313

Fax: +31 (0) 172 242 512

info@chameodrive.com 

www.chameodrive.com

Reageer op dit artikel