nieuws

Oplevering – X Factor voor kantoor reclamebureau

Geen categorie

Architectenbureau HilberinkBosch richtte het interieur in voor reclamebureau X-Ingrediënt in Den Bosch. Dit zetelde in een klassiek, dubbel herenhuis aan de Koningsweg, dat in de loop der tijden meerdere malen is verbouwd en uitgebreid. Voor de nieuwe gebruiker verwijderden de architecten alle toevoegingen in het interieur.

hiberink1.jpg    hiberink2.jpg

Achter de voordeur, in de hal, zijn de verdiepingsvloeren verwijderd. Door de nieuwe daklichten dringt daglicht tot diep in het gebouw door. Een loopbrug door deze nieuwe vide verbindt de herenhuizen met elkaar. In de loopbrug is het logo van het bureau uitgespaard. Verlichting licht de oranje luchtbrug op. In de schemering vormt de ´X´ het reclamebord. 

hiberink3.jpg    hiberink4.jpg

Blikvanger is het multifunctionele kabinet KAPKAR/ REX-40, ontworpen door Frank Havermans uit Heeswijk. 

www.hb-a.nl 

Fotografie: René de Wit

Reageer op dit artikel