nieuws

Jaarcongres de Architect: Architectuur en Woningbouw

Geen categorie

Op 14 oktober houdt de Architect zijn jaarlijkse congres waarop de toekomstige woonopgave in Nederland aan de orde komt. Deze verandert onder invloed van maatschappelijke trends. Anders dan in het verleden wordt de oplossing niet meer gezocht aan de rand van de stad, maar in de stedelijke herstructurering.

Jaarcongres de Architect: Architectuur en Woningbouw

De rol van woningbouw in de stad wijzigt daardoor. Wat zijn de consequenties hiervan? Is renovatie een oplossing? Is de rol die architectuur speelt in de opbouw van de stad nog van belang? Hoe ga je om met privacy, collectief en individueel? Wat is het belang van duurzaamheid?   Genoeg vragen waar een antwoord op wordt gezocht. 

De redactie zoekt tijdens het congres Architectuur en Woningbouw samen met architecten, opdrachtgevers, adviseurs en bouwers, antwoord op deze vragen door middel van een plenair openingsdebat en key note lezingen, gevolgd door workshops

Het congres van de Architect vindt plaats in het Scheepvaart en Transportcollege in Rotterdam.

Meer informatie: www.congres-dearchitect.nl

Reageer op dit artikel