nieuws

Techniek – WIKI platform CO2 neutrale gebouwen

Geen categorie

Om de samenwerking voor de ontwikkeling van C02 neutrale gebouwen te verbeteren, is het internationale WIKI Platform www.activehousing.net gelanceerd. Doel is om samen na te denken over energiezuinige woningen met een aangenaam binnenklimaat.

De eerste aanzet voor het platform is gegeven tijdens een internationaal Forum in Kopenhagen, waar honderd mensen uit de bouwsector, van universiteiten en van onderzoeksinstituten spraken over energiezuinig bouwen. Uit Nederland namen Prof. Ir. Kees Duijvestein van de Faculteit Bouwkunde TU Delft deel, Drs. Laurens Zonneveldt van TNO Bouw Eindhoven, Ir. Tjerk Reijenga van KOW Architecten Den Haag en manager Duurzame Toepassingen Harold van den Koedijk van Velux Nederland.

Reageer op dit artikel