nieuws

Personalia -Van den Oever, Zaaijer en Parners versterkt organisatie

Geen categorie

Het architectenbureau van den Oever, Zaaijer en Partners is begin deze maand versterkt door Koos Zwitser en Volker Ulirich. Het bureau telt nu 85 medewerkers en is uit haar huidige onderkomen gegroeid. In het voorjaar wordt op IJburg de eerste paal geslagen van een nieuw kantoor en als alles volgens plan verloopt zal de verhuizing een jaar later plaatsvinden.

Personalia -Van den Oever, Zaaijer en Parners versterkt organisatie

Koos Zwitser wordt hoofdprojectleider en gaat de afdeling bouwkunde versterken. Hiervoor was hij werkzaam bij ZZDP Architecten en bij de voorgangers van dit bedrijf, waaronder ZZOP.

Volker Ulrich is na zijn studie in Berlijn en Ottawa werkzaam geweest bij architectenbureaus in Duitsland en Frankrijk. De afgelopen tien jaar werkte hij bij de Architecten Cie., waarvan de laatste twee jaar als associate architect. Hij zal als projectarchitect de afdeling Architectuur versterken.

www.oz-p.nl

Reageer op dit artikel