nieuws

Personalia – Stichting Bouwreflectie maakt zich sterk voor 2009

Geen categorie

Met ingang van het nieuwe jaar versterkt Ineke Roest de gelederen van Stichting Bouwreflectie. Roest was hiervoor adviseur voor Bouwend Nederland en Heijmans Infrastructuur.

Stichting Bouwreflectie is in 2007 opgericht. Met bouwreflectie besteden opdrachtgever en opdrachtnemer tijdens de uitvoering van een project extra aandacht aan communicatie, houding, en gedrag en samenwerking. Het doel is om preventief conflicten te beslechten. Volgens Roest komt er in de komende jaren nog meer nadruk te liggen op verbetering van samenwerking in de bouw. Zowel bij opdrachtgevers als bij opdrachtnemers groeit het besef dat er zo betere en mooiere resultaten kunnen worden bereikt. 

In 2009 wil de stichting de communicatie met de relevante partijen intensiveren. Daarnaast is het streven om de kwaliteit op een hoger plan te brengen.

www.bouwreflectie.nl

Reageer op dit artikel