nieuws

Interieur – Stoel met bijzondere architectuur

Geen categorie

Via Homint is de stoelenlijn Forest van de Italiaanse fabrikant Fast nu in Nederland verkrijgbaar. Bijzonder aan het ontwerp is de opengewerkte rug, waarvan het patroon doet denken aan kronkelend klimop.

Interieur – Stoel met bijzondere architectuur

Behalve de natuur als inspiratiebron kozen de ontwerpers Robby en Francesca Cantarutti voor deze vorm om de plaats die de stoel in een ruimte inneemt te benadrukken. De Forest is vervaardigd van aluminium, dat na behandeling ook buitenshuis is te gebruiken. De stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen, waaronder een draaivoet, wielen en vier poten. De stoelen zijn hierdoor in veel verschillende projecten toe te passen: van bezoekersstoel in een foyer, lobby, wacht- of ontvangstruimte tot een functionele stoel voor personeelsrestaurants of werkvloeren. 

www.homint.nl

Reageer op dit artikel