nieuws

Techniek – Climasmart: draadloos ventileren

Geen categorie

Ventilatiebedrijf Heycop Systemen introduceert het draadloze ventilatiesysteem Climasmart, waarmee een EPC-reductie tot 0,26 kan worden behaald.

Techniek – Climasmart: draadloos ventileren

Met dit systeem komt het bedrijf tegemoet aan de vraag uit de markt naar ventilatieoplossingen die comfort bieden, energie besparen en eenvoudig te monteren zijn. Climasmart is uitgevoerd met draadloze ventilatieroosters, te monteren in alle kozijnen. Het voordeel is dat geen kabels worden doorgevoerd.

Het systeem is modulair opgebouwd en kan een EPC-reductie van 0,26 realiseren, door de module met vraaggestuurde regeling. Een module met dag/nacht regeling zorgt voor een EPC-reductie tot 0,21. Een zonnecel levert de energie die het rooster nodig heeft voor de draadloze communicatie en de besturing. 

www.heycop.nl

Reageer op dit artikel