nieuws

Modern Chinees design in het Designhuis

Geen categorie

Yksi’s eerste Chinese expositie in het Designhuis in Eindhoven is getiteld ‘China’s Space Soul’.

De expositie toont modern Chinees interieurdesign van veertien ontwerpers uit verschillende regio’s van China, en is te zien is van 18 oktober tot 11 januari. De ontwerpers bezoeken de expositie tijdens de Dutch Design Week. Yksi zal die week ook een deel van de expositie op de locatie Strijp S presenteren.

De ontwerpers hebben uiteenlopende leeftijden en verschillende achtergronden, ontwerporiëntaties en stijlen. De expositie toont de visie van ontwerpers van het Chinese vasteland op architectuur, interieur en design. Kernbegrippen zijn ruimte, modern en – uiteraard – China. Centraal staat het menselijk bestaan. 

www.yksi.nl
www.designhuis.com

Reageer op dit artikel