nieuws

Interieur – Rookzuil met gekleurde hemel

Geen categorie

Van der Plas Meubel en Project in Den Bosch heeft op verzoek van enkele opdrachtgevers een rookzuil ontwikkeld die de visuele ervaring van een werkgebouw niet aantast, maar versterkt.

Interieur – Rookzuil met gekleurde hemel

Vaak roken werknemers en bezoekers buiten, vlak voor de entree. De rookzuil biedt de mogelijkheid een droge en fraaie plek te creëren op afstand van de entree, waardoor bezoekers niet door een rooklucht het pand hoeven te betreden met rondzwervende peuken onder hun schoenen.
Het product heeft een verzinkt stalen frame met een roestvast stalen zuil, waarin twee asbakken zijn geïntegreerd. De bovenste panelen zijn van honingraat-kunststof met een verrassend aangename lichtinval. Deze hemel is leverbaar in diverse kleuren en het geheel is los te plaatsen op een stalen onderplaat of vast gemonteerd aan ingestorte ankers. De plaatsing kan door Van der Plas worden verzorgd.

www.vanderplas.biz 

Reageer op dit artikel