nieuws

Interieur – Kleurrijk opbergen

Geen categorie

De Kast is een modulair opbergsysteem, dat naar eigen inzicht kan worden samengesteld tot een fraaie kast.

Interieur – Kleurrijk opbergen

Op de Salone del Mobile in  Milaan werden dit jaar veel kasten gepresenteerd die naar eigen vorm en believen kunnen worden samengesteld, maar dit exemplaar is van Nederlandse bodem. Michel Doyer is een Amsterdamse meubelontwerper die meubels op maat maakt. Zijn debuut in Milaan vond plaats bij Tuttobene,  een jaarlijkse presentatie van Nederlandse en Belgische ontwerpers.    

Het frame van De Kast is van multiplex en de panelen van de kast kunnen worden bekleed met stoffen van de Deense stoffenfabrikant Kvadrat. De gebruiker kan zelf een keus maken uit het ruime assortiment en de kast zo groot of breed maken als hij wil. Daardoor is een gevarieerde compositie te maken, met verschillende kleuren en structuren.

www.dekast.eu

Reageer op dit artikel