nieuws

Techniek – Geperste 3D elementen op maat

Geen categorie

Polynorm in Bunschoten biedt bijzondere geperste 3D elementen aan voor toepassingen in de bouw. Het bedrijf maakt daarbij gebruik van zijn ervaringen uit de auto-industrie als metaalvormer, -bewerker en –afwerker.

Techniek – Geperste 3D elementen op maat

Het heeft ruime ervaring met grote productafmetingen. Door experimenten met nieuwe materialen en matrijsontwerpen kan Polynorm een grote vormvrijheid bieden. Het bedrijf beschikt over een geavanceerde persstraat, technici en ontwerpers, en biedt naast persen de mogelijkheid tot het samenstellen en afwerken van het product. Polynorm is een onderdeel van voestalpine AG en sinds 2007 weer actief als partner in de bouwsector.

www.voestalpine.com/polynorm

Reageer op dit artikel