nieuws

Interieur – Nieuw design in geluidabsorptie

Geen categorie

Via Mavotrans is de nieuwe serie geluidabsorberende wandpanelen, genaamd Soundwave, verkrijgbaar. Elk wandpaneel heeft een eigen reliëf, ontworpen door designers als Teppo Asikainen, Karim Rashid en Marre Moerel.

Interieur – Nieuw design in geluidabsorptie

Er zijn zes verschillende driedimensionale patronen en elk type heeft zijn eigen uitstraling en specifieke akoestische eigenschappen. Vooral in de midden en hoge frequentiegebieden biedt Soundwave hoge geluidabsorberende waarden. Door de speciale vormgeving zorgen de panelen daarnaast voor een verstrooiing van het geluid. De wandpanelen zijn leverbaar in de formaten 585 x 585 mm. Daarnaast is een variant leverbaar met een schuine zijde in het formaat 825 x 640/175 mm. Alle panelen zijn 80 mm dik. 

Afhankelijk van het gekozen type zijn akoestische panelen verkrijgbaar in grijs, offwhite en antraciet. Daarnaast is het mogelijk om een tweetal uitvoeringen te laten bekleden met stof in 60 verschillende kleuren.

De wandpanelen wegen 1 kg per stuk en zijn aan de achterzijde voorzien van klittenband, waardoor montage aan de wand bijzonder eenvoudig is. 

www.mavotrans.nl 

Reageer op dit artikel