nieuws

Interieur – Voor boven de balie

Geen categorie

Op light + building introduceerde Steng Licht de serie Lumo. Deze hanglampen laten zich traploos in hoogte verstellen door een ‘snap on’-mechanisme waarmee ook de horizontale positie van de lamp kan worden versteld, vlak horizontaal of met een lichte kromming. Door deze verstelmogelijkheid ontstaan verschillende lichtvarianten. De handgemaakte metalen reflector is in vier hoogwaardige oppervlakken verkrijgbaar. Het licht schijnt blindvrij door de gesatineerde afdekking van glas bij de kleine variant en kunststof bij de grotere uitvoering. De lampen zijn in twee maten verkrijgbaar en zijn uitgevoerd in laag en hoog voltage halogeen.

Interieur – Voor boven de balie

Het ontwerp is van Serge Cornelissen uit België. 

www.steng.nl

Reageer op dit artikel