nieuws

Interieur – Marcel Wanders aan de muur

Geen categorie

Couture is de nieuwe behangcollectie ontworpen door Marcel Wanders voor Graham and Brown en gepresenteerd in Milaan. De serie bestaat uit acht dessins, die zijn genoemd naar ‘glamoureuze’vrouwen of mannen als Suzanne, Alice, Grace, Kelly, Audrey, Isabella, Stella en Henry.

Interieur – Marcel Wanders aan de muur

Het kleurenpalet van Couture kenmerkt zich door een mix van krachtige kleurencombinaties als levendig oranje, vibrerend rood en gouden en chocoladetinten. Wanders ontwierp all-over prints in zowel neutrale als krachtige kleuren, die contrasteren met het matte effect van de kleiachtige achtergrond en met de schittering van de metallic accenten. 

Grace is te combineren met Kelly, dat hetzelfde motief heeft als Grace, maar dan omgezet in een streep. Alice bevat een weelderig bloemenspoor gevuld met het patroon van het Grace-dessin. Suzanne is een extravagante damast, bestaande uit een patroonvullend detail. Door het gebruik van metallic, glans en patronen heeft Suzanne een luxueuze uitstraling.

Stella heeft een honingraat-achtig motief en is terughoudend qua stijl. Isabella bevat Keltische motieven op een Schots geruite achtergrond en heeft een zeer trendy uitstraling. Audrey is een ton-sur-ton interpretatie van een originele Tartan. De enige man in het gezelschap is Henry, een subtiele en terughoudende streep zoals in een chique kostuum. 

www.grahambrown.nl

Reageer op dit artikel