nieuws

Interieur – Lichtgewicht en toch robuust

Geen categorie

Ineke Hans tekende voor het ontwerp van de stoel Fly voor Arco. Bij deze stoel worden de grenzen van hout opgerekt waar het gaat om gewicht en flexibiliteit, terwijl tegelijkertijd comfort geboden wordt daar waar nodig.

Interieur – Lichtgewicht en toch robuust

De Fly is bijzonder licht van gewicht, maar ziet er robuust en zwaar uit. Door de technische kennis en het vakmanschap op het gebied van houtbewerking bij Arco in te zetten, wist Hans een luxueus en comfortabel ontwerp te maken met een minimum aan materiaal. 

Fly is leverbaar in hout met optioneel een dun ingeschuimde en beklede rug en zitting en in blauw en wit. Fly wordt gemaakt van massief eiken en doet qua uiterlijk denken aan een insect. 

www.arcofurniture.nl

Reageer op dit artikel