nieuws

Techniek – Wood Decors van Trespa

Geen categorie

Trespa International heeft de collectie natuurlijke kleuren en structuren voor Trespa Meteon uitgebreid met zeven nieuwe decors. De ‘Wood Decors’ zijn ontworpen om architecten en designers te voorzien van extra middelen voor het creëren van verrassende gevels die passen binnen de trend richting milieubewustzijn en duurzaamheid.

Techniek – Wood Decors van Trespa

De Wood Decors omvatten: Santos Palisander – zwart/bruin generfd; Natural Bagenda – zandgeel met donkere stukken erin; Country Wood – donkerbruin generfd; French Walnut – warme geel-/bruintinten; Milano Sabbia- zandkleurig/beige, met patronen, poriën en jaarringen; Milano Terra – koper/bruin; en Milano Grigio – leigrijs.

De platen kennen formaten tot 4270 mm x 2130 mm en verschillende diktes. Ze zijn permanent bestendig tegen verwering, UV-stralen en fysieke beschadiging. Trespa Meteon-platen zijn gemaakt op basis van thermohardende harsen, homogeen versterkt met maximaal 70% houtvezels en vervaardigd onder hoge druk en temperatuur. Dit levert een sterke, duurzame plaat op die qua maatvastheid en bewerkingseigenschappen te vergelijken is met hardhout.

www.trespa.com

Reageer op dit artikel