nieuws

Interieur – www.mijndeur.nl

Geen categorie

Welke invloed heeft een stijldeur op een interieur. Wat doet dit met de sfeer en uitstraling van de woonruimte. Met de lancering van de website www.mijndeur.nl behoren deze vragen tot de verleden tijd. De site helpt consumenten op een digitale wijze bij het maken van een deurkeuze in een nieuwe woning.

De heer Dennis Rhoe van Berkvens Deursystemen vertelt: “De consument zoekt nieuwe elementen waarmee een persoonlijk interieuraccent kan worden aangebracht. De deur gaat hierin een steeds prominentere rol spelen. Op www.mijndeur.nl ervaren bezoekers zelf de invloed van een stijldeur op een interieur.” In een gebruiksvriendelijke omgeving kan de bezoeker in een vijftal sfeerbeelden zelf bepalen welke deur in de omgeving geplaatst wordt. Dat betekent dat er altijd een beeld bij zal zitten dat gelijkenis vertoond met de gewenste sfeer. In een tweede stap kan de consument kiezen uit een tweetal deurcollecties, Berkolux gelakte stijldeuren en Berano gegronde stijldeuren, om daarna de specifieke stijldeuren te selecteren. De gekozen stijldeuren zijn daarna in de gekozen sfeerfoto te plaatsen en te wisselen, waarbij ook het garnituur aangepast kan worden. Tevens zijn de brochures van de gegronde en gelakte stijldeuren van Berkvens te bekijken via mijndeur.nl.

www.mijndeur.nl

Reageer op dit artikel