nieuws

Oplevering – Gashouder als huisvesting

Geen categorie

HET architectenbureau vestigde zijn nieuwe onderkomen in een voormalige gashouder in Naaldwijk, gemeente Westland.

Na een grondige verbouwing, waarbij alle toevoegingen in het zicht zijn gebleven, biedt de binnenzijde op de begane grond ruimte voor ontvangst, vergaderen en presentaties, vijf werkplekken, archief, twee toiletten en een pantry. Deze laatste functies zijn geordend in een losstaand donkerrood meubel van mdf dat een natuurlijke scheiding vormt tussen ontvangstruimtes en werkruimtes. Door een extra verdieping in de gashouder in te voegen is hier ruimte gecreëerd voor tien werkplekken, een archief, een plotter en een kopieerruimte.

Langs de ronde gevels staan ronde kasten waarin het archief en documenten zijn opgeslagen. Deze absorberen tevens het rondgaande geluid. In het dak zijn acht stalen daklichten aangebracht. Alle kasten en tafels zijn uitgevoerd met een hoogglans matwitte HPL bekleding.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels