nieuws

Techniek – Gekleurde loodvervanger

Geen categorie

De Mavotrans loodvervanger is naast de zwarte standaard uitvoering nu ook in twee andere kleuren leverbaar: grijs en rood. Dit biedt meer mogelijkheden voor een esthetisch fraaie afwerking.

Techniek – Gekleurde loodvervanger

Mavotrans loodvervanger is een vormbare gewapende folie, die wordt toegepast in alle bouwdetails waarin een waterdichte laag is vereist. Deze loodvervanger is in alle fases niet schadelijk voor het milieu: zowel in productie, de verwerking, over de volle levensduur en bij sloop. Bij verwerking komen er geen schadelijke stoffen vrij.

Daarnaast is het zeer gering van gewicht (3,9 ±10% kg/m2) en kan het probleemloos over grotere lengten worden verwerkt. Door te werken met grotere lengten vanaf de rol blijft het aantal verbindingen beperkt en is sneller en efficiënter werken het gevolg.

De levensduur van deze loodvervanger is afgestemd op de levensduur van gebouwen. Mavotrans biedt 25 jaar fabrieksgarantie, mits de verwerkingsvoorschriften zijn gehanteerd.

www.mavotrans.nl

Reageer op dit artikel